BETINGELSER

 

Småvarer har fri frakt over 1000kr. Møbler beregner du pris på ved å legge produktene du ønsker å få fraktet i handlekurven og taster inn til postnummer.

Varene kan evt hentes på vårt lager etter avtale på mail:Liv@emmainterior.no  
Adresse: Industriveien 30, 4879 Grimstad.

Vi reserverer oss for feilprising, prisøkning og at enkelte produkt kan bli utsolgt, men du får besjed om dette ved ordrebekreftelsen. 

Betaling via Klarna konto eller faktura: Her kan du velge å betale i ditt eget tempo (Her får du opplyst om det koster deg noe ekstra når du velger dette alternativet) eller å få faktura med 14 dagers betalingsfrist uten ekstra kostnad.

Etter at vi har mottat din ordre, vil du få en ordrebekreftelse i løpet av kort tid. Dersom det er noe du skulle lure på send gjerne mail til: Liv@emmainteriør.no.

Ved feil eller mangler på varen, ta kontakt omgående (senest innen 5 dager) slik vi kan ordne oppi dette så fort som mulig. Ved levering av møbler på døren skal varen sjekkes for eventuelle feil og skader før du signerer. Dersom kunde signerer uten og sjekke har dem godtatt vilkårene og har da ingen krav på reklamasjon og retur.

Dersom du ser at emballasjen er skadet når du henter på posten , si ifra til betjeningen og fyll ut skadeskjema.  
Derretter sender du oss en mail med bilder slik at vi kan få sendt en ny eller erstatning i retur. Ta vare på emballasje og ta bilder av skaden! 

14 dager angrefrist. 

Dersom det er ønske om spesialbestillinger, prøver vi etter beste evne å få dette til. 

Utsillingsmodeller selges som den er og det er ingen mulighe for reklamasjon og retur.